Atracco Group AB

Atracco Group ingår i LKQ Corporation som är en ledande leverantör av alternativa och special detaljer för att reparera och förbättra bilar och andra fordon. LKQ har verksamhet i Nordamerika, Europa och Taiwan. LKQ erbjuder sina kunder ett brett sortiment av reservdelar, utrustning och förbrukningsmaterial för att reparera bilar, lastbilar och fritidsfordon.

Vi är en ledande aktör inom demontering, återvinning och renovering av OEM delar till bilar.

Vi är ca 380 st anställda i Sverige och 300 st i övriga länder.

Demontering, Atracco AB

Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.

I dagsläget består vi av demonteringar på 10 olika orter i Sverige. Hedemora, Helsingborg, Linköping, Mönsterås, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Växjö, Örebro, Katrineholm samt Troms & Moss i Norge.

Vi levererar delar till en hög kvalité och garanti.

Systemutveckling, Recopart AB

Recoparts branschledande system ökar effektiviteten hos demonterare och verkstäder, och täcker alla verksamhetsområden inom branschen, inklusive e-handel.

Genom samarbete med försäkringsbolag hjälper vi bilägare, verkstäder och demonterare att lättare och mer kostnadseffektivt reparera bilar – och att återvinna för att skona miljön.

Renovering, VEGE

Vege är en av världens största oberoende leverantör av renoverade motorer. Vi erbjuder även fabriksrenoverade och nya topplock, turboaggregat, manuella växellådor, dieselpumpar, spridare och dieselpartikelfilter.

Med en avancerad och effektiv produktionsprocess med över 80 års erfarenhet i bagaget, har VEGE möjlighet att leverera fabriksrenoverade motorer och komponenter med minst lika hög kvalitet som OEM originalprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Alla produkter som säljs av VEGE har 1års garanti.

Verkstäder, Atracco Auto

Atracco Auto är kompletta skadeverkstäder med mekanisk verkstad, skadeverkstad och lackverkstad under ett och samma tak.

Vi ligger i den absoluta framkanten när det gäller bil- och reparationsteknik och har privatpersoner, företag och försäkringsbolag som kunder. Vi har idag fyra verkstäder på orterna Västerås, Växjö och Kristianstad.

EcoXchange

EcoXchange är vårt sortiment av premium återanvända bildelar. Dessa produkter håller en mycket hög kvalitet och vi ger alltid garanti på produkterna.

En återanvänd bildel förbrukar 100% mindre råmaterial och naturresurser än en ny.